Mitică Popescu, internat la Spitalul Floreasca

 

Actorul Mitică Popescu a fost internat la Spitalul de Urgență Floreasca, duminică, 18 decembrie 2022. Se află la secția Cardiologie. În urmă cu doar două săptămâni, îndrăgitul artist a împlinit venerabila vârstă de 86 de ani în data de 2 decembrie. Se pare că actorul este chiar cel care le-a cerut cadrelor medicale să păstreze discreția în privința problemelor sale de sănătate, nedorindu-și să se afle public că a fost internat.

Are o vârstă venerabilă, dar a rămas la fel de activ precum era cu ani în urmă. L-a caracterizat mereu o discreție deosebită, nu a cerut vreodată ajutorul public și nici nu și-a dorit să se afle despre problemele lui. Recent, a dezvăluit totuși că trăiește în niște condiții dificile, din cauza frigului pe care este nevoit să îl îndure în casă.

Se pare că acum a ajuns pe mâna medicilor de la Spitalul de Urgență Floreasca din cauza unor probleme cardiace.

„Este internat de ieri, dar și-a exprimat dorința de a nu se da informații suplimentare despre starea sa de sănătate. Cert este că este în stare stabilă, cooperant și conștient', a declarat medicul Bogdan Opriţa, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgenţă Floreasca pentru Gândul.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest