Modele OnlyFans la Chefi la Cuțite: Iulia Ponor și Mariana Popa surprind cu abilitățile lor culinare

 

Iulia Ponor și Mariana Popa, modele OnlyFans, au reușit să impresioneze juriul de la emisiunea "Chefi la Cuțite" cu talentul lor culinar și cu personalitatea lor surprinzătoare. Cele două au pregătit o supă cremă delicioasă de dovleac și ciuperci, care a fost apreciată de toți chefii.

Prietenia lor a început acum 5 ani și, deși la început nu se plăceau deloc, acum sunt nedespărțite și au devenit și partenere în afaceri. La emisiunea "Chefi la Cuțite", cele două au vrut să arate că nu sunt doar oameni frumoși, ci și talentați în bucătărie. "Noi am venit aici din dorința de a le demonstra că nu e doar ambalajul, că putem să arătăm bine, dar și să gătim în același timp. Avem mai multe calități. Având în vedere că punem mult suflet, sigur o să iasă", au declarat ele.

Iulia și Mariana au fost sinceră cu privire la prietenia lor și la conflictele din trecut. "Nu prea îmi plăcea de ea să se uita la mine urât, tot timpul. Acum nu mai recunoaște după atâția ani. Nu eram invidioasă, dar nu îmi plăcea cum se uita la mine", a mărturisit Iulia. Cu toate acestea, cele două au trecut peste neînțelegeri și au devenit cele mai bune prietene.

Cu abilitățile lor în bucătărie și personalitatea lor unică, Iulia Ponor și Mariana Popa au obținut trei cuțite și au reușit să meargă mai departe în competiție.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest