Momente grele pentru Adda: "Iau 24 de pastile pe zi..." Care e starea ei de sănătate acum

 


Medicii i-au spus Addei că are intoleranță la Histamină, motiv pentru care a început să urmeze un tratament dificil. De asemenea, artista urma și un regim alimentar extrem de restrictiv. Șocul avea să vină anul acesta, în luna februarie, când Adda a aflat că a fost diagnosticată greșit. Cântăreața suferă de Borelioză și Bartonella, două afecțiuni periculoase, care îi pot pune viața în pericol.

Cântăreața este activă pe rețelele de socializare, acolo unde îi ține la curent pe fanii săi cu tot ce se întâmplă nou în viața ei. Adda este căsătorită de câțiva ani cu Cătălin Rîzea, iar împreună au un băiețel minunat. Cei doi sunt persoanele care îi dau putere artistei să fie puternică și să meargă mai departe.

Adda este o persoană puternică, iar după ce a aflat că a fost diagnosticată greșit timp de aproape doi ani, viața acesteia s-a schimbat radical. În luna februarie, artista a anunțat că a primit un diagnostic greșit și a luat un tratament complet eronat. De fapt, Adda suferă de Borelioză și Bartonella, motiv pentru care trebuie să urmeze un tratament extrem de dificil. Recent, vedeta le-a spus fanilor săi cum se simte, mărturisindu-le că încearcă să fie puternică. Adda este nevoită să ia 26 de pastile pe zi.

„O lună și ceva de când îmi asortez pijamalele cu șosetele. Am trecut prin toate stările. Mental vorbind. Fizic, emoțional. Iau 26 de pastile pe zi și a început să devină o normalitate și nu o corvoadă. Urmează încă 4 luni de înghițit pastile și apoi 18 luni de injecții. 80 la număr. Mă simt puternică. Mă simt mai bine. În curând o să revin. Cu totul. Cu cea mai bună versiune a mea. „, a scris Adda pe rețelele de socializare. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest