Momente grele pentru Oana Roman! Mama ei a ajuns din nou la spital!

 


Oana Roman trece prin momente dificile, după ce mama sa a fost a avut nevoie de urgență de îngrijiri medicale. Vedeta a vorbit despre starea de sănătate a Mioarăi Roman, dar și despre pașii care au fost urmați de personalul clinicii unde aceasta este cazată. În prezent, fosta parteneră a lui Petre Roman se află în spital, iar fiicele sale țin în permanență legătura cu cadrele medicale care o îngrijesc.

Pentru Mioara Roman, ultimii doi ani au fost destul de dificili, în special datorită stării sale de sănătate. Afecțiunea cu care a fost diagnosticată în urmă cu mai mult timp, Parkinson, a ajuns într-un stadiu destul de avansat, iar grija personalului medical i-a devenit necesară. Cum fiicele sale nu se pot ocupa în permanență de ea, fosta soție a lui Petre Roman își petrece mare parte din timp la un centru medical de lux din București, unde are parte de tot confortul.

Chiar dacă nu este în permanență lângă cea care i-a dat viața, Oana Roman face tot posibilul să petreacă cât mai mult timp alături de ea. Merge des în vizită, iar atunci când au posibilitatea ies împreună în oraș și se relaxează.


 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest