Momentele memorabile din Gala Președinților: Dana Budeanu și Gheorghe Hagi într-un duel plin de umor

 

Ediția specială a sezonului 14 iUmor promite momente savuroase, în care Dana Budeanu și Gheorghe Hagi își aruncă replici "înțepătoare" pe scena show-ului. Aceștia se vor lupta în discursuri în cadrul Galei Președinților, alături de alți cinci invitați care au acceptat provocarea rubricii "Dacă aș fi președinte". Doina Teodoru o va imita pe Dana Budeanu, iar Angel Popescu îl va interpreta pe Gică Hagi. Aceste momente pline de umor pot fi urmărite în cea mai nouă ediție a emisiunii, difuzată duminică, de la 20:00, pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Într-un moment memorabil, Gheorghe Hagi, interpretat de Angel Popescu, a fost invitat la pupitrul principal de Klaus Iohannis, interpretat de comediantul Ionuț Rusu. Hagi și-a prezentat candidatura într-un stil caracteristic, luându-și contracandidații și foștii șefi de stat la "roast". Prezentarea sa s-a încheiat cu o notă de umor și cu un apel la vot: "Hagi vă face și vă drege, cum zic?!? Să fim o țară importantă e imposibil, dar realizabil! Votați Hagi ca să fie bine!"

Dana Budeanu, interpretată de Doina Teodoru, a avut și ea un discurs îndrăzneț și plin de umor. „Ați fost un președinte fabulos! Pentru europeni, sunteți român, pentru români, sunteți neamț, pentru mine, tot un fătălău. (…). Aveți noroc că doamna dumneavoastră este o femeie frumoasă, dar face mai multe gafe la îmbrăcăminte decât a făcut Dumnezeu la Viorica în minte. (…). La Tzancă… ce să mai zic?! În probleme de impozite a zis că nu știe neologisme. Știe geopolitică așa cum știu eu să vorbesc decent“, a afirmat actrița

Aceste două discursuri pline de umor, precum și momentele create de ceilalți cinci invitați din cadrul Galei Președinților, vor putea fi urmărite duminică, începând cu ora 20:00, pe Antena 1 și AntenaPLAY. Irena Boclincă, Marcelo Cobzariu, Remus Iosub, Ionuț Rusu și Andreas Petrescu vor provoca hohote de râs cu discursurile lor.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest