Momentul tensionat de la America Express: Andreea Bălan și Andreea Antonescu nu se pun de acord

 

Andreea Bălan și Andreea Antonescu au avut parte de momente tensionate în timpul unei probe din cadrul show-ului America Express. Cele două concurente trebuiau să decoreze un autobuz pentru un carnaval, însă neînțelegerile au apărut atunci când cele două nu s-au putut pune de acord cu privire la decorațiuni.

Potrivit declarațiilor făcute de Andreea Antonescu, Andreea Bălan a ridicat tonul și a urlat la ea în timp ce erau împreună în autobuz. „Ar trebui să ne grăbim, adică ar trebui să ne grăbim cu tăiatul și cu decoratul. Și stai și leagă toate acareturile astea. Stai că nu avem zboară și nu putem să legăm de oglinda șoferului. Eu eram în autobuz, ea afară. În autobuz, o căldură de crăpai. Omul nu avea aer condiționat în autobuz. Cum să nu vadă șoferul în oglindă? Eu eram asudată, transpirată toată. Am început să țip, a început și ea să țipe și ne-am dat seama că suntem într-un reality show. Bine că noi am cedat la final”, a spus Andreea Antonescu

În replică, Andreea Bălan a acuzat-o pe Andreea Antonescu că a vorbit cu un ton deranjant. Discuția s-a intensificat, cele două artiste ridicând tonul una la cealaltă. În cele din urmă, cele două au reușit să își rezolve neînțelegerile și să își continue munca, însă tensiunea a rămas în aer. Momentul a fost surprins de camerele de filmat și a fost prezentat într-un episod al emisiunii.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest