Mona, desfigurată după ultima operație estetică: „Am zis să pun botox în frunte, să fiu mai frumoasă!”

 

Dansatoarea maneliștilor a fost la medicul estetician pentru a deveni mai frumoasă și a ajuns mai urâtă, potrivit propriilor spuse. Ea nu vrea să lase lucrurile așa.

 

Mona, femeia cu cei mai mari sâni din România, nu ezită să-și facă upgrade-uri ori de câte ori are ocazia. Danasatoarea maneliștilor era nemulțumită în ultima vreme de aspectul frunții, care nu-I făcea figura mai luminoasă. Așa că a zis că e cazul să pună nițel botox în frunte. Zis și făcut, dansatoarea a luat calea cabinetului medical pentru a rezolva problema. Socoteala de acasă nu s-a potrivit însă cu cea de la doctor. Pentru că, atunci când s-a trezit, a doua zi, și-a simțit fața paralizată.

 

Bruneta a avut un șoc imediat cum a deschis ochii, asta deoarece nu își simțea absolut deloc fața, iar atunci când s-a uitat în oglindă a avut o reacție deloc plăcută. Mona, dansatoarea de manle, a observat că botoxul a fost injectat greșit, asta pentru că are arcada căzută peste pleoape în loc să fie ridicată și să-i alungeasc fața.

 

"Am fost zilele trecute sa îmi fac botoxul . În frunte, să fiu mult mai frumoasă, și, domnișoara doctor, nu dăm nume, l-a injectat greșit și așa mi s-a lăsat sprânceana pe ochi. Eu nu fac botox de ieri de azi. Mi s-a mai injectat și aveam fața frumoasă, caldă. Mereu am avut fata senina si frumoasa. Dimineața m-am trezit cu un șoc, m-am trezit cu arcada căzută peste pleoape. Par foarte trista și mușchiul ochiului ma deranjează când ridic privirea. Dai bani să devii mai frumoasă și ajungi mai urâtă", a declarat Mona, dansatoarea maneliștilor.

 

Mona nu se împacă deloc cu situația și nu are de gând să lase lucrurile așa, mai ales că a trecut de atâtea ori prin injecții cu botox și niciodată nu a pățit ce a pățit acum. Așa că e decisă să ia măsuri în cel mai scurt timp, inclusiv să apeleze la instanță pentru a rezolva diferendul.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest