Mona Stoian și Cristian Jitaru au mai dat o șansă relației! Cei doi s-au împăcat și au plecat la Barcelona!

 

Relația tumultuoasă dintre Mona Stoian și Cristian Jitaru cunoaște un nou episod: cel al împăcării după luni bune în care au stat despărțiți.

 

Puține relații din showbiz-ul autohton au avut parte de atâtea suișuri și coborâșuri precum cea dintre Mona și Jitaru. Astăzi erau cei mai îndrăgostiți, pentru ca mâine să fie la cuțite, cum s-ar spune. Cei doi au decis să mai dea o șansă relației și au plecat împreună, departe de România, în Catalunia. În pozele și filmulețele pe care le-au postat pe conturile oficiale cei doi par extrem de fericiți că formează din nou un cuplu. Acum, rămâne de văzut cât va ține povestea, date fiind antecedentele dintre cei doi.

 

Nu mai departe de câteva luni, la Xtra Night Show, Mona Stoian povestea cum a avut loc despărțirea dintre cei doi. Vedeta mărturisea că și-au dat seama că lucrurile nu mai funcționau între ei, iar atunci au decis să nu mai vorbească.

Într-una din zile, Cristian Jitaru i-a adus un cadou, după care ea i-a mărturisit că trebuie să aibă o discuție serioasă în acest sens. Cu toate că i-a afirmat că încă îl mai iubește, el i-a răspuns cu un alt mesaj care a cam deranjat-o. De atunci cei doi au decis să nu mai discute, însă acum totul s-a schimbat, iar relația lor a intrat pe alt făgaș

 

”El m-a sunat am ieșit la poartă, mi-a zis că are un tablou pentru mine, i-am zis ulterior că trebuie să vorbim că nu mai funcționam ca la început, că lucrurile nu mai sunt așa, niciodată nu i-am spus că nu-l mai iubesc, de aici a pornit toată chestia, i-am mai dat un mesaj acum câteva zile în care i-am zis că mi-e dor de el, dar el mi-a răspuns cu altceva, mi-a trimis un screen dintr-o conversație cu altcineva, iar de atunci n-am mai vorbit”, spunea Mona Stoian la Xtra Night Show.

 

Între timp au mai existat speculații potrivit cărora Cristian Jitaru ar dori să formeze un cuplu cu Berna. Posibilitate retezată din fașă de fată: „Băiatul acela minte foarte mult. Nu știu cum a putut să zică că eu îmi doresc relație cu el sau că eu sunt îndrăgostită de el. L-am sunat și l-am înjurat” a spus Berna la Xtra Night Show.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest