Monica Anghel și fratele ei, Alex, uniți și pe scenă: „A fost invitat cu una din creațiile sale”

 

La Antena Stars, cunoscuta cântăreață a făcut dezvăluiri cu privire la relația pe care o are cu fratele său. Alexandru Anghel este la rândul său artist, iar cei doi au urcat în câteva rânduri, împreună, pe scenă.

 

Monica Anghel este, fără doar și poate, una dintre cele mai iubite artiste din România. Este celebră și se bucură de notorietate, însă puțini sunt cei care știu că are un frate pasionat, de asemenea, tot de artă. Alexandru Anghel, căci despre el este vorba, a fost de la o vârstă fragedă interesat de pictură. El și-a descoperit talentul muzical la 27 de ani, întâmplător, după o seară cu prietenii la un karaoke, iar de atunci viața I s-a schimbat radical.

 

Cântăreața a declarat în exclusivitate la Antena Stars că se înțelege perfect cu fratele ei atât în viața privată, cât și professional. De curând au avut un eveniment în memoria maestrului Puiu Călinescu. Artista a declarat că se bucură nespus de mult pentru reușitele fratelui său și că se simte onorată.

 

„Alex este alături de mine pentru că vom cânta, și împreună, și separat. Mai are de îndeplinit o misiune în această seară pentru că va fi un moment în memoria lui Puiu Călinescu. Alex a fost invitat cu una dintre creațiile sale care îl întruchipează pe maestrul Puiu Călinescu. De data asta eu sunt cea onorată și mă bucur extraordinar de mult cu ceea ce face Alex'', a declarat Monica Anghel la Antena Stars.

 

De mic, Alexandru Anghel a fost pasionat de pictură, iar cei doi sunt de multă vreme nedezlipiți: „A început cu pictura mult mai devreme decât am început eu cu muzica. Ieșeam împreună peste tot, dar asta nu m-a deranjat niciodată. Știu că de fiecare dată când voiam să ies afară trebuia să ies cu Alex. Avem spectacole împreună, emisiuni, Revelionul l-am făcut împreună''.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest