Monica Gabor are cu ce să se mândrească! Ce premiu a primit fiica sa în SUA!

 

Monica Gabor se poate mândri cu fiica ei, asta după ce Irina Columbeanu a fost nominalizată pentru premiile de voluntariat din SUA. Fiica lui Irinel Columbeanu promovează implicarea elevilor în comunitate, dar și la școală.

Irina Columbeanu s-a oferit să fie voluntar la mai multe proiecte precum construirea de dispozitive robotizate pentru copiii cu dizabilități. Fiica Monicăi Gabor a mai participat la un proiect ce se bazează pe un stil de viață sănătos, fără substanțe interzise, iar în prezent este președinte.

Pe lângă numeroasele sale activități, Irina Columbeanu se mândrește cu excelența sa academică și speră ca într-o zi să devină avocat, scriitor sau neurochirurg. Fiica lui Irinel Columbeanu este o sportivă care concurează la baschet, tenis, dar și atletism.

Irina Columbeanu are o pasiune pentru comunicare, dar și pentru scris și a avut succes în mai mai multe discipline, fiind singura elevă de clasa a IX-a care a primit o nominalizare pentru premii și a concurat împotriva mai multor elevi din clase superioare, ținând un discurs pregătit despre realizările ei.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest