Monica Tatoiu cere măsuri urgente, după ce a fost la un pas de tragedie: „Am stat cu inima cât un purice”

 

Femeia de afaceri consideră că s-au înmulțit șoferii vitezomani și iresponsabili și consideră că trebuie montate camera de luat vederi, iar permisele de conducere să fie suspendate pe baza înregistrărilor video.

 

Vedeta nu se mai simte deloc în siguranță pe șosele. Ea spune că atât în Occident, dar mai ales în România, situația devine din ce în ce mai alarmantă, având în vedere că a crescut numărul celor care apasă pedala de accelerație la maximum. În exclusivitate la Antena Stars, Monica Tatoiu a vorbit despre această problemă imensă, solicitând amplasarea de camera video pe șosele, iar în urma imagnilor să se ajungă la suspendarea carnetelor de conducere.

 

Am avut probleme pe drum. Am crezut că… se circulă înfiorător, am stat cu inima cât un purice. La 120 km pe stradă, italienii sunt foarte agresivi, cea mai nasoală a fost întoarcerea în țară. Sunt mașini care îți taie fața. Trebuie camere. Sunt o grămadă de tineri care te omoară, eu sunt de acord să pună camere și să li se ia carnetele. Cu cât te apropii de România vezi cum se conduce cu viteză. Ne-au povestit niște prieteni că românii sunt primii care fac accident.", a declarat Monica Tatoiu, în exclusivitate, pentru Antena Stars.

 

Vedeta a vorbit în urmă cu ceva vreme și de tragedia care a avut loc la 2 Mai, în apropiere de Vama Veche, acolo unde Vlad Pascu a curmat prematur viețile a doi adolescenți. Monica Tatoiu nu-l consideră pe copil principalul responsabil, ci mai degrabă pe tatăl acestuia, pe care susține că-l cunoaște foarte bine, având un conflict în trecut cu el.

 

Îl știu de când era mic, avea 3-4 ani. Tatăl lui amenința că ne omoară, că ne face, că ne drege cu el de mână. Avea exact aceeași coafură, aceeași atitudine pe care o are copilul acum. Ne amenința pentru că îl împiedicam să pună mâna pe pepiniera Bucureștiului. Voiam să salvăm un parc, niște copaci, niște păsări. Am avut trei sau patru ani procese cu el. Soțul meu s-a îmbolnăvit grav atunci. Până la urmă l-a dovedit, dar atenție! Acest om, tatăl acestui copil... copilul nu are nicio vină”, a mărturisit vedeta în cadrul unei emisiuni TV


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest