Motivul pentru care Denisa Despa a luat pauză de la vacanțe în februarie: „Nu s-a știut până acum”

 

În ianuarie a fost în Maldive. Acum a ajuns în Bali și n-ar mai pleca de acolo. În februarie, o problemă de sănătate căpătată în insula din Oceanul Indian a făcut-o să rămână în țară pentru tratament.

 

În cadrul unui interviu acordat în exclusivitate pentru Spynews.ro, cel mai tare site de știri mondene din România, direct din Bali, dansatoarea a vorbit despre modul în care-și petrece cea de-a doua vacanță din acest an. După ce în ianuarie a fost în Maldive, așadar, acum a ajuns într-o altă destinație exclusivistă din care nu ar mai vrea să plece.

 

”Pot spune că e de vis, pot spune că efectiv m-aș muta aici, oamenii sunt atât de primitori, primirea e una pe gustul meu. Oamenii sunt foarte pozitivi, fix așa cum îmi place mie și pe vibe-ul meu. Sunt de duminică aici, voi mai sta încă 10 zile, cel puțin atunci am biletul de întoarcere, dar probabil o să mă răzgândesc și să-mi prelungesc vacanța. Sunt foarte multe lucruri și locuri de vizitat aici, încât nu știu dacă am la dispozitie timpul necesar pentru a face toate lucrurile acestea mirifice”, a spus Denisa Despa pentru Spynews.ro.

 

Dansatoarea a mărturisit că a sărit peste vacanța din februarie din cauza unor arsuri în zona feței cu care s-a ales din Maldive: Anul acesta am de gând să călătoresc foarte mult, așa cum la începutul anului am optat pentru Maldive, în ianuarie, în februarie am stat pe pauză pentru că, nu s-a știut până acum, am avut arsuri de gradul 1 pe față din cauza căldurii din Maldive, din cauza soarelui. A trebuit să stau sub tratament să mă refac, să mi se refacă textura pielii și acum am ales Bali și voi alege țările pe care încă nu le-am vizitat. Am fost în Cancun, în Mexic, am fost în Punta Cana, în Republica Dominicană, am fost în Mykonos, în aproape toată Europa, iar acum optez pentru țările pe care nu le-am vizitat”.

 

Denisa Despa a precizat că s-a vindecat și datorită faptului că de regulă nu se machiază: ”Da, au fost arsuri foarte grave, norocul meu și avantajul meu totodată e faptul că eu în viața de zi cu zi nu mă machiez și atunci m-a ajutat foarte mult acest lucru și am urmat un tratament pentru a mă reface. Am stat undeva la trei săptămâni sub tratament, acum sunt bine, nu mai am niciun fel de problemă”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest