Motivul pentru care Georgiana Lobonț și-a anulat evenimentele: ”Oamenii trebuie să accepte că nu suntem roboți”

 

Cântăreața a decis să ia o pauză de la muzică. Ce a determinat-o să recurgă la acest gest fix în preajma sărbătorilor, când ofertele au năpădit-o.

 

Georgiana Lobonț este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România și primește oferte de a participa la evenimente pe bandă rulantă. În preajma sărbătorilor, artista s-a decis să ia o pauză de la cântat și asta pentru a dedica mai mult timp familiei ei.

 

„În perioada sărbătorilor îmi vine să plâng. Mă simt așa de fericită, și de bucuroasă și de împlinită. Mai ales faptul că mi-am lăsat săptămâna asta să fiu cu familia, să fiu pentru familia mea, pentru copiii mei ... e foarte fain. (...) Aveam în plan pentru săptămâna asta să fac mai multe, dar mi-am anulat tot pentru că am fost foarte obosită, din toate punctele de vedere.”a afirmat Georgiana Lobonț pe InstaStory.

 

Artista a dezvăluit că a învățat să spună și nu celor care o solicitau, iar acest lucru este benefic atât pentru sănătatea ei fizică, cât și pentru cea psihică:  „Acum mi-am revenit, sunt foarte bine, dar mi-a prins bine pauza asta și unele anulări. M-am băgat în toate, efectiv nu am vrut să supăr pe nimeni și am acceptat cam tot. Pe unde ne-au chemat, am acceptat. Asta nu e bine, pentru că în viață trebuie să înveți să spui și ”nu” pentru sănătatea ta mentală și fizică. (...) Oamenii trebuie să accepte că noi nu suntem roboți și nu ne putem juca cu sănătatea.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest