Motivul pentru care Lucian Viziru s-a întors în România: ,,Nu regret nimic"

 

Lucian Viziru a renunțat la actorie și la mzuică, iar în Germania a lucrat ca antrenor de tenis la un club sportiv. Iată care au fost motivele pentru care actorul a decis să se întoarcă în țara lui natală.

Lucian Viziru este fericit că fiul său, MIihai, a învățat să citească bine în limba germană. Ema, soția lui, a spus despre băiat că nu suporta faptul că tatăl său este o persoană publice și nu înțelegea de ce apărea în reviste foarte des.

Actorul și-a dorit ca fiul său să fie pasionat de tenis și îl obliga să fie atent la meciurile de tenis, ulterior, aratându-i mașinile pe care cei mai mari jucători de tenis din lume le dețin. De câteva ori l-a luat chiar la turneuu de tenis și competiții sportive.

Mihai se simte mai bine în țara lui natală și mult mai liber decât în Germania. Lucian Viziru este de acord că în Germania profesorii erau foarte stricți, iar Mihai primea observații pentru cele mai nesemnficative greșeli.

Actorul nu regretă niciun moment decizia pe care a luat-o, deoarece Germania a fosto experiență frumoasă, dar este fericit că fiul său se simte mai bine și mai liber în România.

,,Nu regret nimic", a spus Lucian Viziru.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest