Munca și creativitatea lui Laurențiu Neamțu fascinează la Chefi la cuțite: Farfuria care a uimit jurații

 

Laurențiu Neamțu, concurentul de top al lui Florin Dumitrescu, reușește să impresioneze jurații cu preparatul său inovator. Farfuria sa spectaculoasă primește aprecieri din partea chefilor, iar munca depusă de acesta este evidențiată.

În timpul duelului dintre echipele lui Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu, concurenții sunt provocați să pregătească farfurii în care ciuperca să fie vedeta principală. Laurențiu Neamțu optează pentru mai multe tipuri de ciuperci, pe care le pregătește în moduri diferite. Preparatul său constă în piept de pui umplut cu mousseline de ciuperci în clătită, piure de spanac, sos de ciuperci, ciuperci pane și ciuperci murate. Chefii sunt impresionați de nivelul de muncă depus în această farfurie și îl laudă pentru creativitatea și efortul său.

Deși nu toate farfuriile au primit aprobarea chefilor, munca depusă de Laurențiu Neamțu este apreciată la justa valoare. Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu îi adresează glume amuzante, recunoscând efortul său în realizarea acestei farfurii. Laurențiu devine astfel „muncitorul de serviciu”, iar talentul său culinar este recunoscut în cadrul competiției.

”El e cel mai muncitor din curtea școlii. E muncitorul de serviciu, lui îi dați să care și muncește. A mai terminat un element în farfurie, hai să mai fac încă unul. Cred că în curând vei ajunge la muncești la SRL munca în zadar”, a spus Cătălin Scărlătescu.

”Cred că de plictiseală a zis să mai facă și piureul de brocoli”, a adăugat și Florin Dumitrescu.

Daniel Dragomir și Mariana Zinner nu au reușit să își impresioneze jurații cu preparatele lor. Tocănița de ciuperci pregătită de Daniel a fost considerată de Cătălin Scărlătescu prea încărcată cu elemente nepotrivite, iar farfuria de orez cu morcov și piept de pui realizată de Mariana a fost criticată pentru lipsa de imaginație. Chefilor le este clar că ciupercile oferă posibilități nelimitate în bucătărie, iar concurenții ar fi putut aborda preparate mai inovatoare.

”O strică muștarul. Tocăniță de ciuperci, pui, muștar, boabe, șuncă cu cașcaval, băi, alo, am înnebunit la cap?”, a fost replica lui Cătălin Scărlătescu

”Ce mâncărică e asta? Orez cu morcov, piept de pui, pe bune? E o lipsă așa de imaginație, de inventivitate. Se pot face atât de multe lucruri dintr-o ciupercă”, a spus Cătălin Scărlătescu

 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest