Naomi Hedman a împlinit 29 de ani. Ce mesaj emoţionat a primit de la Florin Ristei

 

Naomi Hedman, iubita lui Florin Ristei, a împlinit 29 de ani, iar artistul i-a transmis un mesaj public. Prezentatorul de la „Neatza cu Răzvan și Dani” nu obișnuiește să fie prea siropos, însă declarația făcută iubitei sale a fost din tot sufletul.

De mai bine de un an, Florin Ristei formează un cuplu cu Naomi Hedman și se înțeleg de minune. Artistul este îndrăgostit iremediabil de femeia care l-a făcut să radieze de fericire. Astăzi, iubita vedetei de la Antena 1 împlinește 29 de ani, iar acesta i-a transmis un mesaj public. „Astăzi este ziua ei și n-am vreun text siropos ? altfel, o iubesc! ❤️ La muuulți aaaani, Naomi!”, este mesajul lui Florin Ristei pentru iubita lui. Cântărețul a cunoscut-o pe Naomi Hedman după ce aceasta a participat la „X Factor”, iar el s-a afla în juriu.

Iubita artistului a primit foarte multe mesaje și din partea fanilor, care i-au transmis acesteia cele mai bune gânduri. „Sunteți atât de frumoși!! La mulți ani, Naomi”, „La mulți ani! Îmi place mult de voi si de muzica voastră”, „Sunteți atât de frumoși împreună…”, „Aniversare frumoasă și tot ce-i mai bun!”, „La Mulți Ani sănătoși și frumoși! Poate aud că vă întemeiați și voi o familie, că urmează să deveniți părinți! Să vă iubiți și să plutească iubirea între voi cât mai mult timp! Să fii un bărbat lângă care să se simtă iubită, apreciată și protejată!”, au fost câteva dintre comentariile primite de Naomi. 
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest