Naomi Hedman, susținută și de viitorii socri! Ce mesaj i-a transmis Ristei înaintea săriturii de la Splash! Vedete la Apă!

 

Vedeta a fost asaltată de mesaje de încurajare din toate direcțiile, înainte să sară de la trambulina de 3 metri la Splash! Vedete la apă!

 

Înainte de a se arunca în apă de la trambuline, la Splash! Vedete la apă, competitorii primesc încurajări de la cei apropiați pentru un boost de încredere. Naomi Hedman a primit o doză sporită de încurajări, la început de la mama ei, direct din Marea Britanie. În mod evident, cele două nu se văd foarte des, din moment ce modelul locuiește în România în mare parte din timp, iar dorul pare a fi apăsător pentru amândouă.

 

Apoi, surprinzător, potențialii socrii, adică părinții lui Florin Ristei, i-au transmis gândurile lor bune. „Suntem cu gândul alături de tine. De-abia aștept să ne vedem, să ne povestești cum a fost. Suntem siguri că ai să te descurci. Suntem foarte mândri de tine și îți urmăm multă baftă!”, i-a transmis mama lui Florin Ristei lui viitoarei nore.

 

Prietenele apropiate, între care se numără și actrița Ilona Brezoianu, au susținut-o pe Naomi înainte de săritură. Într-o rom-engleză, Ilona, scuzându-se în prealabil că nu știe la perfecție limba lui Shakespeare i-a transmis să aibă mult curaj și i-a urat succes.

 

Ultimul pe lista lungă de susținători a fost nimeni altul decât partenerul modelului, Florin Ristei. Acesta a preferat să-i transmită un mesaj mai degrabă amuzant, spunându-i să sară perfect pentru că are nevoie de bani, fapt care a stârnit zâmbetele lui Naomi. Frumoasa mulatră a executat o săritură de la 3 metri, apreciată de jurați.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest