Narcisa Moisa și Yoanes au rămas în relații excelente după separare: „Pentru copil și partea profesională”

 

Narcisa Moisa a fost cea care a dat vestea că nu mai formează un cuplu cu Yoanes.

Relația dintre Narcisa Moisa și Yoanes a fost una presărată cu multe certuri și împăcări. După ce ani la rând au format un cuplu, în 2022 au ajuns la concluzia că le va fi mai bine pe drumuri separate. Însă nu au putut să stea prea mult unul fără celălalt, drept urmare au decis să mai dea o șansă relației. Asta până zilele trecute, când au decis din nou să se despartă.

„Da, este adevărat, eu și Yoanes nu mai formăm un cuplu, nu mai suntem împreună, nu am vrea să vorbesc foarte mult despre ce, cum și de ce. Important este că noi am rămas într-o relație foarte bună, chiar dacă suntem separați, oricum timpul ni-l petrecem foarte mult împreună, deoarece sunt foarte multe evenimente angajate de el.

Am rămas în relații foarte bune pentru copii și pentru partea profesională. (...) Noi încă ținem unul la celălalt, ne respectăm, de aceea rog toți oamenii să ne respecte intimitatea”, a declarat Narcisa Moisa, pe Instagram.

Vizibil afectată, Narcisa Moisa nu a vrut să intre în amănunte. ”Când o să mă simt pregătită vă promit că o să vorbesc mai multe. Deocamdată vreau liniște și am nevoie de liniște. Dragii mei, încetați cu mesaje și telefoane, chiar și cei apropiați. Multă lume poate a observat că de mult nu am mai postat cu Yoannes.

E clar și vă rugăm frumos să respectați decizia noastră luată de comun acord, sper să rămânem așa, fără certuri și discuții. Să fim sănătoși și să ne trăiască copilașii! Suntem aceeași Narcisa și Yoannes profesional și pe scenă, doar că în viața de zi cu zi nu mai formăm un cuplu”, a scris Narcisa Moisa, pe Instagram


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest