Narcisa Moisa și-a botezat fiul

 

Este sărbătoare mare în casa Narcisei Moisa! Artista și-a botezat fiul cel mic. Vedeta a organizat un eveniment luxos, cu ținute exclusiviste, dar și multe momente de-a dreptul speciale.

Pentru că o dată în viață este botezul fiului ei, Narcisa Moisa i-a luat lui Kevin un costum din cristale. În exclusivitate pentru Antena Stars, artista a mărturisit că ea a ales ținuta de seară pentru copil, iar nașii pe cea de zi.

Narcisa Moisa ține cont și de tradiții! Artista a vrut neapărat ca atunci când se va întoarce acasă, nașa să aibă grijă să-i aducă copilul creștin.

„Nașii au ales ținuta de zi și noi am ales ținuta de seară. Cu sfințenie ce vreau să respect este acea tradiție, în care ne întoarcem acasă, iar nașa îmi aduce băiețelul creștin. (...) Diseară, la restaurant, o să îi tăiem și moțul. O să fie foarte mult momente speciale, iar unul dintre momentele cele mai speciale, să zic eu așa, va fi cel în care frățiorul lui o să îi deschidă, practic, petrecerea. În această seară, o să susțină un recital la pian, în cinstea lui Kevin”, a mărturisit Narcisa Moisa, în exclusivitate pentru Antena Stars.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest