Nea Mărin și familia au degustat și jurizat preparatele de la Chefi la Cuțite!

 

Surpriză uriașă la ediția specială de Ziua Națională atât pentru cei 3 chefi, cât și pentru concurenții de la Asia Express: nea Mărin și ai lui au venit în platoul Chefi la Cuțite pentru a juriza bătălia finală.

Nea Mărin și soția au venit la show-ul culinar „Chefi la cuțite” de la Antena 1 împreună cu cele două fiice pe care le au împreună, Dana și Larisa. Anunțul l-a făcut chef Sorin Bontea: „Astăzi ne jurizează nea Marin și ai lui. Nu e bine că-i pretențios. Și plus de asta, soția lui nea Marin gătește foarte bine, a venit și la noi, unde a gătit foarte bine. Noi ne-am dat toată silința, sper să-i placă”.

 

Echipele au avut de gătit un desert cu ciocolată și un fel principal specific românesc. Iar nea Mărin și familia a trebuit să aleagă care e cea mai bună dintre cele trei echipe: cea albastră, a lui Sorin Bontea, cea galbenă, a lui Florin Dumitrescu și cea roșie, a lui Cătălin Scărlătescu.

 

Fafuria roșie a fost prima din care au degustat nea Marin și familia lui, dar și chefii show-ului culinar. „A fost prima oară când nu ne-a lăsat să gustăm din desert.”, a spus chef Florin Dumitrescu despre mâncarea echipei roșii.  „Mie îmi plac foarte mult vinetele”, a spus soția lui nea Marin. Fafuria galbenă a venit cu o mulțime de gusturi noi pentru jurați. Aceștia au fost impresionați de desertul echipei galbene. „De data asta s-a văzut că totul a fost lucrat și gustos”, a mărturisit Larisa, fiica lui nea Marin. Jurații au apreciat și desertul din farfuria albastră: „Mie farfuria albastră mi-a atras atenția.”

 

Salata oriental gătită de Elwira Petre a primit numai laude, atât de la nea Mărin cât și de la soția sa, Maria. Nea Mărin a spus că, în familia lor, ei obișnuiesc să gătească tot felul de preparate, să combine tot felul de gusturi, de ingrediente.

 

”Noi acasă facem foarte multe combinații din astea. Nu vreau să îi influențez pe copiii ăștia, îi las. Eu mă simt oricum bine în familia mea, dar când am familia asta lărgită mă simt mult mai bine, pentru că e vorba de copiii care au crescut pe lângă noi. Sunt copii care sunt de 20 de ani la noi în școală, copii care la rândul lor au devenit profesori și predau și ei”, a povestit Nea Mărin.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest