Neaşteptat! Ce relaţie are Iulia Albu cu Anamaria Prodan

 


Iulia Albu este una dintre cele mai asumate persoane publice, din România. Tocmai din acest motiv, vedeta a vorbit deschis despre relația pe care o are cu Anamaria Prodan. Iulia Albu spune că nu a legat foarte multe prietenii în showbiz și a dezvăluit și motivul pentru care relația apropiată cu impresara nu a rezistat.

"Nu am prea mulți prieteni în showbiz pentru că, din păcate, nu avem interese comune. Pe Anamaria am consiliat-o cu câteva ocazii și chiar i-am alcătuit o echipă care să se ocupe de aparițiile ei în reviste. Cea mai bună copertă pe care a făcut-o vreodată a fost făcută cu mine şi echipa mea. Nu am repetat experiența. Per ansamblu, sunt oameni cu care nu pot rezona până la capăt.", a declarat Iulia Albu, potrivit viva.

Vedeta a dezvăluit și faptul că multe vedete îi cer sfaturi vestimentare, însă foarte puține dintre ele sunt și dispuse să plătească pentru acest serviciu. 

"Nu am lucrat cu absolut nicio vedetă cu contract. De fapt, ar fi corect să spun, nu am luat niciodată bani de la vreo vedetă pe consultanță vestimentară. Firește, multe mi-au cerut şi îmi cer sfatul la telefon, însă niciuna nu dorește să plătească onorariu pentru acest serviciu, în general, iar eu ofer consultanţă gratuită doar prietenilor apropiați. Este o situație WIN-WIN.", a dezvăluit ea.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest