Neînțelegeri între concurenții lui Sorin Bontea! Valentin Timofte l-a criticat pe Zaid Mohammad: „Făcea dezordine, e dezmăț aici!”

 

Cum echipa lui Florin Dumitrescu a câștigat cel de-al patrulea battle, celelalte două echipe, cea turcoaz și cea portocalie, au intrat la duel. Presiunea și tensiunea și-au spus cuvântul, iar neînțelegerile nu au întârziat să apară.

 

Doctorul Mihail Pautov, Carmen Brumă și echipa emisiunii MediCOOL de la Antena 1 au fost cei care au degustat preparatele pregătite de concurenții de la Chefi la Cuțite și au dat verdictul, stabilind că echipa condusă de Florin Dumitrescu merită să câștige cel de-al patrulea battle. Drept urmare, echipele lui Bontea și Scărlătescu au intrat la duel, iar proba pentru ele nu a fost chiar cea mai ușoară.

 

„Astăzi sunteți doar voi singuri, gătiți fiecare individual, așa că o să vă dau la jumătate: 6 elemente pe fiecare farfurie. Atenție, elemente pe farfurie, nu ingrediente. De exemplu startere sau amuse bouche. Ideea este să se vadă dibăcia voastră în 6 feluri de mâncare diferite. Voi știți foarte bine că chefii apreciază munca voastră, apreciază creativitatea. Voi asta trebuie să folosiți în cele 6 elemente, libertate și creativitate”, a anunțat Irina Fodor.

 

Se pare că pentru Zaid Mohammad a fost un test destul de dificil, pentru că l-a asaltat pe coechipierul său Valentin Timofte cu o grămadă de întrebări. Acesta nu a mai rezistat și a explodat în cele din urmă. „Habibi mă pistona ce să facă, fiindcă nu avea cele 6 elemente în minte Dacă până acum îl aveam la suflet pe Habibi, de acum înainte privesc altfel situația. Făcea dezordine, e dezmăț aici, prea mare dezordine”, a spus Valentin Timofte.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest