Nelu Cortea, la un pas de abandon la America Express: „Simțeam că dezamăgesc...”

 

Concurentul Nelu Cortea a avut o accidentare serioasă la începutul ediției de aseară a emisiunii America Express. Încercând să treacă sub bara de limbo, a suferit o lovitură la genunchi care a necesitat îngrijiri medicale.

 

„Mă înțepa foarte tare în anumite poziții genunchiul. E finală și simțeam că dezamăgesc și pe el și pe mine și pe toată lumea dintr-o tâmpenie. S-ar putea să nu pot să duc toată asta până la capăt”, a spus Nelu Cortea

 

Colegul său, Cătălin Bordea, a fost alături de el în tot acest timp. Nelu a fost îngrijit de medic și i s-a administrat un calmant pentru a-i ameliora durerea. În ciuda temerilor că nu va putea duce mai departe competiția, cei doi concurenți au hotărât să continue, cu recomandarea medicului de a nu face mișcări bruște. Accidentarea lui Nelu a fost o adevărată provocare pentru el și pentru colegul său, însă au decis să își continue traseul spre destinație.

 

„Am luat în calcul și această ipoteză cum că „astăzi, s-ar putea să pleci singur că nu pot”, a fost reacția lui Cătălin Bordea.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest