Nepoata lui Mihai Trăistariu a dispărut de doi ani: "S-a întâmplat ceva…"

 


Mihai Trăistariu este unul dintre cei mai apreciați artiști din țara noastră. Îndrăgitul cântăreț își ține fanii la curent cu ultimele noutăți din viața sa prin intermerdiul rețelelor de socializare. De curând, a povestit că nepoata lui a dispărut de mai bine de doi ani și nimeni nu știe nimic de ea. Ce s-ar fi întâmplat cu aceasta.

Mihai Trăistariu le-a povestit fanilor, în cadrul unei emisiuni de televiziune, că nepoata lui a dispărut de mai bine de doi ani de zile și că nimeni nu știe nimic de ea la momentul actual. Sora cântărețului chiar a fost în America, acolo unde tânara locuia, însă fără rezultat.

Familia artistului nu își explică motivul pentru care fata a luat această decizie. Iată ce a declarat Mihai Trăistariu într-o emisiune despre această situație.

Mihai Trăistariu a spus, în cadrul unei emisiuni TV, că nepoata lui a dispărut de mai bine de doi ani. Se pare că este vorba despre o fată de vreo 30 de ani, iar sora artistului nu mai știe nimic de ea și nici nu poate lua legătura cu aceasta.

Ba chiar mai mult, a mers până în America, acolo unde locuia tânara, pentru a o putea găsi. Însă, totul a fost fără rezultat. În toată această perioadă, toată familia i-a dat mesaje pe telefon, a sunat-o și a încercat prin diferite forme să i-a legătura cu ea, însă nimic nu a mers. Acum, toată lumea așteaptă un mircol.

„Vă zic un lucru care mie o să-mi facă rău, dar ei o să-i facă mai bine. Sor-mea… pur și simplu, i-a dispărut fata. O fată mare de vreo 30 ani. În urmă cu doi ani. Sora mea este îngrozită, nu mai poate dormi. Nu știe unde e copilul ei. Probabil dintr-o depresie sau s-a întâmplat ceva… Ori i-a făcut cineva ceva. Nepoata mea, pe care am crescut-o și făceam integrale cu ea. Îi dăm semne pe WhatsApp, nu vede nimeni, nu răspunde nimeni.  Sora mea, în nebunia ei, s-a dus până în America. Nu-și dă seama ce a fost. S-a întors acasă cu coada între picioare. Acum așteaptă miracole ', a declarat Mihai Trăistariu în cadrul unei emisiuni TV. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest