Nevoia a învățat-o pe Betty Vișănescu să gătească: „Acum nu mai ard mâncarea!”

 

Fata lui Florin Salam a mărturisit la Antena Stars că vreme îndelungată nu a avut nici cea mai mică tangență cu treburile din bucătărie.

 

Betty Vișănescu a dezvăluit că atât timp cât a stat la casa părintească nu a fost preocupată deloc de treburile casnice. Crescută mai degrabă în puf, cântăreața s-a văzut nevoită să învețe să gătească atunci când relația cu Cătălin, actualul ei soț, a devenit stabilă și profundă.

 

Betty și Cătălin Vișănescu sunt într-o relație de mai bine de 7 ani, iar rodul iubirii lor este Matthias. De-a lungul celor șapte ani de relație, cei doi au trecut prin foarte multe momente frumoase, însă vedetei i-a fost destul de greu să se acomodeze cu treburile casnice. Artista a mărturisit în exclusivitate la Antena Stars că i-a fost destul de greu să învețe să facă mâncare, însă odată cu timpul a reușit să facă față tuturor provocărilor din viața sa și să se descurce de minune în bucătărie.

 

''N-aveam experiență, de ce să mint. Am fost crescută așa, adică eu n-am făcut nimic. Voiam să învăț să fac și eu ceva, dar nu știam și când m-am mutat cu el am învățat să fac toate lucrurile astea, acum nu mai ard mâncarea'', a declarat Betty Vișănescu la Antena Stars.

 

Oficial fata lui Florin Salam și Cătălin Vișănescu sunt împreună de doi ani, atunci când și-au unit destinele în fața ofițerului stării civile, dar nu și a lui Dumnezeu. Cei doi au în plan să meargă și în fața altarului, dar numai după ce se va încheia pandemia de coronavirus, așa cum a declarat cântăreața în exclusivitate la Antena Stars.

 

”Ne-am gândit să facem nunta, dar având în vedere că a fost toată nebunia cu COVID am zis să mai stăm puțin că nu ne grăbește nimeni pentru că ne iubim foarte mult. Atunci când te iubești foarte mult cu cel de lângă tine nu te grăbește nimeni și nimic. O să facem nunta când se va duce toată nebunia”, a spus Betty Vișănescu la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest