Nicolae Botgros, în doliu. ”Ne-a lăsat mai săraci...”

 


Nicolae Botgros trece prin momente grele, la aproape un an de la moartea soției sale. Artistul este din nou în doliu, după ce o persoană dragă din viața lui s-a stins din viață. Mai exact, unul dintre cei mai buni prieteni din copilăria artistului a decedat. Anunțul trist a fost făcut de către artist pe rețelele de socializare. Nicolae Botgros este devastat de durere și nu-i vine să creadă că bunul său prieten, lăutarul Anatol Ciobanașu, nu mai este printre noi. 

”O veste tulburătoare ce ne-a zguduit sufletele și ne-a lăsat mai săraci ca lăutari.. El, Anatol Ciobanu care a fost mare lăutar, magic și cu o mare bogăție lăutărească, moștenită de la marii lăutari al regiunii de Nord de la Edinat: Dumitru Ciobanu - tatăl lui Anatol ( zis, Mechiu), Coca, Chira Staganci, Brașoveanu, Banu, Dobrogeanu, Lachei ș.a.

Azi îi spunem adio prietenului cu care am copilărit împreună de la 15 ani și jumătate. Am învățat împreună la Soroca. Condoleanțe lui Victor și celor care l-au cunoscut. Dumnezeu să-l ierte...”, a anunțat Nicolae Botgros, cu tristețe, pe pagina sa de socializare.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest