Nicolae Botgros, în lacrimi la mormântul soției sale, în ziua în care ar fi împlinit 69 de ani!

 


Nicolae Botgros o plânge pe cea care l-a susținut necondiționat de-a lungul căsniciei. Deși încearcă să fie puternit, artistul este devastat de durere și nu a putut să treacă peste această pierdere dureroasă din viața lui.  În urmă cu câteva zile, cea care i-a fost aproape necondiționat ar fi împlinit vârsta de 69 de ani, motiv pentru care artistul a stat câteva ore la mormântul soției sale.

'Pentru mine și familia mea este foarte dureros. Este un moment foarte greu. Mă aflu la mormântul soției mele, Lidia. Este foarte multă lume… Astăzi ar fi fost ziua ei de naștere. Soția mea ar fi împlinit vârsta de 69 de ani dacă mai trăia. Știu că am făcut tot posibilul să o salvez, tot ce a depins de mine', a declarat, pentru FANATIK,

'În două săptămâni a avut trei operaţii grele și a plecat dintre noi! În total a avut 12 intervenţii. Credeam că va trăi. Nu m-am gândit o clipă că o voi pierde și nici acum nu am trecut peste acest aspect. Puterea mea a fost soția mea. Acum ea este în pământ! Am trăit frumos amândoi', a adăugat el.

La doar o lună după ce soția sa s-a stins din viață, Nicolae Botgros a decis să renunțe la rețelele de socializare. Cu toate astea, la scurt timp, acesta și-a reluat activitatea. 

'Nu știu dacă mai are rost să vorbesc despre persoana mea, probabil, ce a fost de spus, s-a spus…acum, este important să înțeleagă lumea că, ‘ȘI Nicolae Botgros, este un om ca toți ceilalți, cu aceleași bucurii, necazuri și nevoi omenești.

Astăzi am decis ca toate paginile care mă reprezintă să fie blocate, închise, oprite….de acu în colo, prefer să las doar muzica să vorbească.

Este important pentru mine să știți că vă sunt enorm de recunoscător pentru toate momentele vieții pe care le-am trăit împreună.

Vă doresc din inimă să fiți buni, să fiți sănătoși, împliniți și evident, cât mai multe realizări frumoase. Doamne ajută la toți!

Cu drag de voi,
Nicolae Botgros', a scris el pe Facebook.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest