Nicolae Botgros, răvășit de durere la 3 luni de la moartea soției! Ce are de gând dirijorul să facă: „N-am să pot trăi! Îmi vine greu!”

 

Au trecut mai bine de trei luni de la moartea Lidiei Bejenaru Botgros, iar soțul acesteia pare în continuare foarte marcat. Ce decizie a luat!

 

Nicolae Botgros, cunoscutul dirijor, nu-și revine la trei luni distanță de la decesul soției sale. Durerea pe care o poartă în suflet este nețărmurită, iar pentru a trece pestea moartea Lidiei Bejenaru Botgros, artistul a luat o decizie radicală. Pe care a devoalat-o în cadrul unui interviu pentru Antena Stars. Nicole Botgros și-a pus sufletul pe tavă și a vorbit despre planurile sale. Din cauza faptului că pe Nicolae Botgros îl leagă foarte multe amintiri de apartamentul său unde a locuit cu soția sa, artistul s-a gândit să-l vândă, asta pentru a încerca să treacă într-un fel sau altul peste pierderea suferită.

 

În această situație, varianta pe care ar avea-o la îndemână dirijorul ar fi să se mute împreună cu fiul acestuia definitive. De altfel, de la moartea Lidiei, el locuiește în casa copilului său: „Stau la dânsul pentru că e vorba să mă mut acolo cu totul. E vorba să vând apartamentul și să-l dau că n-am să pot trăi, îmi vine greu. Sunt multe aminti acolo, e greu.”, a declarat Nicolae Botgros la Antena Stars.

 

Nicolae Botgros este de nedezlipit de mormântul soției sale, așa că văduvul Lidiei Bejenaru Botgros merge de două ori pe zi la cimitir, acolo unde partenera lui este îngropată. „Merg când dă Dumnezeu și de două ori pe zi, și de trei ori, dar mă duc de două ori pe zi regulat. Am fost dimineață la 8 și ceva și acum am terminat repetiția și merg spre dânsa”, a mai adăugat Nicolae Botgros

 

„A avut probleme la colon, cancer, și în urma operațiilor nu și-a mai revenit, nu știu exact cauza, probabil inima. Ea a fost operată de trei ori timp de o săptămână”, a declarat Corneliu Botgros, fiul artistei, care este violonist în Orchestra de muzică populară ,,Lăutarii”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest