Nicolae Datcu, în exclusivitate la Antena Stars: „Duminică s-a simțit puțin rău!”

 

Cunoscutul cântăreț de muzică populară susține că starea de sănătate a lui Benone Sinulescu s-a deteriorat de la începutul săptămâii încoace.

 

Artistul Benone Sinulescu a murit joi la vârsta de 84 de ani, la spital, în urma unei pneumonii care s-a complicat, pe fondul unor probleme multiple de sănătate.El se afla internat în spital de duminică, iar starea sa s-a înrăutăţit continuu, decedând joi în jurul orelor 14:50. Artistul avea mai multe probleme de sănătate, printre care şi o pneumonie care i-a fost fatală.

 

Din convorbirea telefonică pe care a avut-o cu soția artistului, Nicolae Datcu a mărturisit că pentru marele interpret de muzică populară nu s-a mai putut face nimic, astfel că totul a fost în zadar."Duminica s-a simțit puțin rau. A decedeat azi la 14:30 și mi-a spus soția lui ca nu s-a mai putut face nimic. Am pierdut un artist mare. Nea Beni te-am iubit și o sa te iubesc. Nu va pot spune mai mult.", a declarat Nicolae Datcu, în direct la Antena Stars.

 

Nicolae Datcu s-a arătat foarte afectat de această veste devastatoare, astfel că, fără a ezita, a ținut să precizeze cât de important a fost Nea Beni, așa cum el îi spunea mareleui artist, pentru el, dar și faptul că nu o să-l uite niciodată și o să-l iubească pentru tot restul vieții.

 

Soția artistului a anunțat că artistul  nu a vrut să meargă la spital nici măcar când s-au complicat problemele, pentru că îi era teamă de COVID. ,,Am rămas singură, era bine, ne bucuram, dar a făcut o pneumonie de aspirație și s-a dus, n-a vrut să fie dus la spital, de frică, din cauza COVID. A murit astăzi, la orele 14.30, îl ducem la o casă mortuară, la o firmă, apoi de aici o să-l ducem la Filarmonica, îl vom înmormânta la Eternitatea. El este în casă acum, în pat, așteptăm firma mortuară să vină, sunt distrusă de durere. Nu am nevoie de nimic, pe el înapoi nimeni nu îl mai întoarce!”, a declarat soția artistului.

 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest