Nicole Cherry, dureri provocate de sarcină: „Ultimele trei săptămâni nu au fost deloc ușoare…”

 

La începutul lui decembrie, cântăreața își va strânge fetița în brațe. Până atunci, vedeta spune că se confruntă cu ceva probleme din cauza sarcinii.

 

Nicole Cherry a avut o sarcină ușoară până acum, dar de ceva vreme încoace, când copila a crescut în burtica mămicii, au apărut și primele probleme. Cântăreața a mărturisit că se confruntă cu o serie de dureri, în funcție cel mai probabil de mișcările micuței, și, în ultima perioadă, îi este greu să mai depună efort susținut.

 

Vedeta nu a ascuns faptul că aproape că nici nu a știut de sarcină până în luna a opta, așa de ușoară a fost. Însă, în ultimele zile, micuța a început să fie din ce în ce mai vioaie în burtica mamei, așa că-I provoacă acesteia o serie de dureri. Ba de spate, ba în zona lombară. Este și normal, având în vedere că micuța a luat deja destul în greutate, având 3 kg.

„Am avut o sarcină ușoară. Mă așteptam să fie mai greu de la 7 luni încolo, nu a fost greu. Și la 7 luni am fost ok, în schimb ultimele trei săptămâni au fost ... nu mai e așa ușor. S-a mărit și nu prea mai are loc. A început să mă doară ba o coastă, ba să mă doară spatele, zona lombară. E mai greu ... stau ce stau și după mă pun în pat, nu am ce să fac”, le-a mărturisit Nicole Cherry urmăritorilor ei de pe Instagram.

 

Vedeta a dezvăluit că are în plan ca, pe lângă Anastasia, să-I mai dea copilei și un alt prenume: „Maria. Îmi place foarte mult numele și pe lângă asta, m-am gândit că o să se sărbătorească și ea când e cald. Eu am suferit mereu pe chestia asta, pentru că pe 5 (decembrie) e ziua mea de naștere și pe 6 mă sărbătoresc cu numele”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest