Nicoleta Molnar de la Insula Iubirii și soțul ei sărbătoresc doi ani de dragoste și fericire

 
+2 click pentru
galerie

Dragostea dintre Nicoleta Molnar și soțul ei strălucește tot mai puternic! Cei doi îndrăgostiți sărbătoresc astăzi doi ani de când și-au unit destinele într-o căsătorie de poveste. Au împărtășit imagini pline de emoție pe rețelele de socializare pentru a marca această ocazie specială.

Nicoleta Molnar de la Insula Iubirii trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de partenerul ei de viață, iar astăzi este un moment de bucurie și recunoștință pentru ei. Fosta concurentă nu ezită să împărtășească momente importante cu fanii săi din mediul online, iar de această dată a publicat câteva imagini emoționante alături de soțul său, anunțându-le că au trecut doi ani de când au rostit acel mare "da" și au început călătoria lor în viața de căsătoriți.

Nicoleta Molnar și soțul ei sunt o echipă perfectă și se sprijină reciproc în toate împrejurările. Flacăra iubirii dintre ei arde în continuare, indiferent de trecerea timpului, iar imaginile postate dezvăluie conexiunea puternică dintre ei.

Pe lângă relația lor solidă, cei doi soți sunt și părinți devotați. Fiul lor a adus bucurie și împlinire în viața lor, iar ei sunt un exemplu demn de urmat în ceea ce privește creșterea și implicarea în creșterea copilului lor. Cu un zâmbet pe buze, Nicoleta Molnar a mărturisit că momentul în care a devenit mamă a fost una dintre cele mai mari bucurii și emoții pe care le-a trăit.

Nicoleta Molnar se bucură de o familie frumoasă alături de soțul ei și fiul lor, și dedică mult timp și atenție vieții lor de familie. Fiecare moment petrecut alături de cei dragi reprezintă pentru ea o bucurie imensă și o sursă de fericire și împlinire.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest