Nicoleta Nucă a făcut declarații exclusive despre momentul în care va adopta un copil

 

Artista a fost cerută în căsătorie, iar acest lucru a făcut-o să se gândească serios la copii. Nicoleta Nucă a spus că ar vrea să adopte un copil, iar la doar câteva zile de la declarația din mediul online care a bucurat pe toată lumea, a dat mai multe detalii la Antena Star. Cântăreața își dorește să își formeze o familie alături de bărbatul care a demonstrat că vrea să traiască o viață cu ea.

Nicoleta Nucă se pare că este una dintre cele mai norocoase artiste din România. A avut succes în cariera muzicală încă de la o vârstă fragedă, iar acum trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de bărbatul care a cerut-o în căsătorie. Cei doi au în plan să adopte un copil, însă acest lucru nu se va întâmpla prea curând.

Fanii artistei au fost bucuroși atunci când a spus că își dorește acest lucru, însă se pare că mai au de așteptat, deoarece Nicoleta Nucă nu se grăbește deloc. Artista va avea un copil în viitor, dar momentan are alte planuri. Mai mult decât atât, cântăreața își dorește să aibă doi copii.

”Este adevărat, am rămas în continuare la aceeași părere. Îmi doresc foarte mult la un moment dat, bineînțeles este un plan de viitor, nu se va întâmpla în viitorul apropiat acest lucru, dar cam acestea sunt planurile.”, a declarat Nicoleta Nucă la Antena Stars.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest