Noi detalii despre tragedia de la hotelul Belmont din Moroeni!

 

Cum s-au petrecut lucrurile la hotelul din zona Padina și de ce a avut loc agresiunea soldată cu decesul lui Sorin.

 

Cei trei bărbați care sunt suspectați de uciderea lui Sorin, bărbatul de 41 de ani, lovit de peste 20 de ori cu maceta, au fost audiați de autorități. Totul ar fi pornit după ce soția victimei a fost jignită în timp ce dansa pe ritmuri de manele. În urma schimbului de replici și a tensiunilor create, unul dintre cei trei suspecți a scos o macetă și l-a atacat pe Sorin, urmărindu-l prin întregul restaurant până în spatele tejghelei, acolo unde l-a înjunghiat.

 

Sorin a fost ucis cu peste 20 de lovituri de macetă în parcarea hotelului Belmont din Moroeni. Frații implicați în această crimă sunt cunoscuți ca facând parte din clanul interlop Fabian, având în trecut numeroase probleme cu legea. În timpul petrecerii, aceștia s-au filmat alături de Alex Velea. La petrecerea unde s-a stins Sorin au participat și o serie de vedete, cum ar fi Alex Velea, Antonia, Alina Eremia, George Hora și Tinu Vidaicu.

 

Versiunea poliției, exprimată de chestorul Drăgan sună astfel: „În cursul zilei de 10 februarie, procurorii DIICOT, structura centrală, au dispus reținerea a trei persoane. Ulterior, a fost sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului București, cu propunere de arestare preventivă a acestora pentru 30 de zile, propunere ce a fost admisă de instanță. Această acțiune a beneficiat de sprijinul jandarmilor, direcției generale de jandarmi a municipiului București.

În cele ce urmează, o să mă refer la cazul gestionat de polițiștii din Dâmbovița, respectiv în cursul nopții de 10 spre 11 februarie, polițiștii au fost sesizați prin 112 cu privire la faptul că la un hotel din comuna Moroieni, zona montană Padina, un bărbat a fost înjunghiat. Polițiștii s-au deplasat cu operativitate la fața locului, unde au identificat victima decedată, respectiv un bărbat de 41 de ani din Târgoviște. Cadavrul a fost preluat de Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei. La nivelul IPJ Dâmbovița au fost dispuse toate măsurile legale și au fost instituite filtre rutiere. În urma acestor activități, fiind depistat un autoturism în care se aflau trei persoane bănuite de comiterea faptei, respectiv trei bărbați cu vârste cuprinse între 19 și 32 de ani. Inițial, acești bărbați au fost conduși la sediul poliției Vieni, iar în acest moment se află în drum către Tribunalul Dâmbovița, unde vor fi audiați.

Din primele verificări, evenimentul s-ar fi produs pe fondul unui conflict spontan. Doresc să menționez faptul că cercetările în acest caz au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmbovița, respectiv de un procuror din cadrul acestei unități de parchet”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest