Notițe din telefonul lui Nosfe sugerează că artistul și-a prezis moartea prematură

 

În urma morții lui Nosfe, la vârsta de doar 37 de ani, soția sa, Mădălina Crețan, a găsit în telefonul acestuia mai multe notițe care au ridicat întrebarea dacă artistul și-a prevăzut moartea prematură. Potrivit declarațiilor soției sale, într-una dintre notițe, Nosfe a scris că va muri până la vârsta de 45 de ani, iar într-un alt text el se descrie ca fiind "un nebun" care le spune tuturor că va muri tânăr.

Chiar la începutul relației lor, Nosfe i-a mărturisit soției sale că simte că va muri de tânăr, însă Mădălina Crețan a ignorat complet această discuție, crezând că este o idee neîntemeiată. Cu toate acestea, notele găsite în telefonul artistului sugerează că el chiar și-a prevăzut moartea prematură.

„La începutul relației, el mi-a spus, la un moment dat, că simte că o să moară tânăr, că el crede că o să moară undeva pe la 45-50 de ani maxim. Am ignorat complet acea discuție, pentru că am zis că e un pic nebun. Într-unul din texetele din telefonul lui am găsit iarăși scris <<Eu le spun tuturor că o să mor până în 45. În fine, un nebun>>.”, a mărturisit soția regretatului artist, în cadrul podcast-ului „Fain & Simplu cu Mihai Morar”.

În plus, soția regretatului artist a remarcat că multe dintre piesele compuse de Nosfe conțin verbe la timpul trecut, ceea ce a contibuit la sentimentul că acesta și-a prevăzut sfârșitul. Cu toate acestea, Mădălina Crețan a subliniat că moartea lui Nosfe nu trebuie să definească viața lui și că acesta a trăit viața așa cum și-a dorit până în ultimele clipe.

„Sunt scrise în așa fel piesele astea, par a fi un testament Sunt foarte multe piese scrise folosind verbe la trecut și atunci e imposibil să nu mă șocheze. Poate dacă el ar fi fost aici și le-aș fi ascultat, nici nu aș fi observat acele verbe folosite la timpul trecut, dar cred că ăsta este lucrul care m-a șocat”, a mai adăugat ea.

În concluzie, notele găsite în telefonul lui Nosfe sugerează că artistul și-a prevăzut moartea prematură, ceea ce adaugă o notă tragică pierderii sale. Cu toate acestea, familia și prietenii săi își amintesc de el cu dragoste și admirație, pentru contribuția sa la muzică și pentru faptul că a trăit viața așa cum a vrut.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest