Nu mai e cale de împăcare între CRBL și Oase! De ce s-a stricat relația dintre cei doi

 

Pe CRBL și Oase îi lega o prietenie frumoasă de mai bine de 15 ani. Cei doi au fost concurenți in sezonul doi al emisiunii „Asia Express”, iar la finalul sezonului au fost declarați câștigători. Ei bine, nu la mult timp după ce s-au reîntors în țară, cei doi au pus punct prieteniei ce îi lega.

  

CRBL îl acuză pe fostul său coechipier de trădare. Artistul afirmă că Oase a purtat pe ascuns discuții cu producătorii show-ului „Asia Express” pentru postul de coprezentator al emisiunii.  

„Am aşteptat să încasăm marele premiu, 30.000 de euro, pe care trebuia să îi împărţim, jumătate-jumătate. Oase a trădat prietenia noastră de 15 ani. Începând să vorbească cu „Asia Express” despre contract. Despre a pleca singur acolo şi au început discuţiile. Au trecut atâţia ani de când ne ştim şi nu ne-am certat. Suntem prieteni cam de 15 ani, de foarte mult timp.” declara CRBL. 

În urma declarațiilor lansate de CRBL, Oase a fost destul de rezervat în declarații. Acesta ar fi preferat ca neînțelegerile dintre el și CRBL să nu fie făcute publice

„Singurul meu punct de vedere este că tot ce s-a întâmplat a fost o chestie personală. Si acolo trebuia să rămână. Eu nu mi spăl rufele în public. Dar nici nu mă deranjează ce a ales el să facă. Eu am văzut totul din prisma mea, știu situația și dorm bine noaptea, nu am nici o problemă.” a spus Oase

Se pare că CRBL a avut motive întemeiate de a se supăra pe prietenul lui de o viață. Oase i-a promis că nu va accepta să prezinte emisiunea fără artist.

„De ce să te duci tu fără mine și să strici tot ce am construit amândoi. Pentru niște bani? Eu am înnebunit în secunda 1, pentru că mi-a promis, pentru că mi-a jurat, pentru că am bătut palma că el nu se duce fără mine la Asia Express. În momentul ăla a apărut trădarea, iar eu din momentul ăla nu am mai vorbit cu el deloc.” a mărturisit CRBL. 
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest