"Nu o să pot vreodată să-i mulțumesc". Lidia Buble, declaraţii de suflet pentru mama ei

 


După ce și-a reluat activitatea, Lidia Buble a fost prezentă în platourile mai multor emisiuni TV. Invitată in cadrul unei emisiuni, artista a povestit despre cum a petrecut de 8 Martie, dar a dezvăluit și sentimentele pe care i le poartă mamei ei.

"De 8 Martie am sunat-o pe mama, m-am ocupat să-i trimit un cadou special și o scrisoare foarte emoționantă, la care nici ea nu se aștepta. I-am trimis un buchet foarte mare de flori,  iar în scrisoare i-am spus că nu știu dacă voi putea vreodată cât trăiesc pe acest pământ să-i mulțumesc suficient de mult, să fie suficient pentru cât a făcut ea pentru noi. Practic și-a dedicat toată viața pentru 11 copii.

Mama niciodată nu ne-a făcut să simțim vreo diferență. A știut să distribuie dragostea în mod egal, fiecărui copil în parte și cu toții încercăm să o răsfățăm, pentru că merită și o să facem asta cât Dumnezeu o să ne-o țină în viață.", a spus artista.

Chiar dacă nu și-a mai făcut publică viața, Lidia Buble spune că nu a stat degeaba în tot acest timp.

"Am stat în casă, am mai gătit, am petrecut mai mult timp cu familia mea, mi-am făcut planuri pentru următoarea perioadă, am fost și am înregistrat piese, am cântat, a fost timp pentru mine.", a mai spus Lidia.


 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest