Nuami Dinescu nu poate să treacă peste pierderile suferite: ”Încă negociem”

 

Actrița nu și-a pierdut optimismul, însă a făcut față cu greu atunci când și-a pierdut mama și unul dintre cei mai apropiați prieteni.

Nuami Dinescu a acordat un interviu în exclusivitate pentru Antena Stars, în care a dezvăluit care au fost cele mai grele momente din viața ei și cum s-a împăcat cu Dumnezeu după pierderile suferite. Iată ce declarații exclusive a oferit actrița pentru emisiunea Star Matinal de la Antena Stars.

"Au fost niște situații în care am avut discuții cu El și l-am întrebat de ce. A fost un moment acum doi ani pe care nu l-am înțeles nici acum. Nu am înțeles de ce uneori îi ia pe ăia mai buni. Îi ia la netimp și fără rost, când era încă nevoie de ei pe aici. Astea sunt nemulțumirile mele cu care încă negociez. Este incapacitatea mea de om care nu poate să suporte pierderea aia. Acum patru ani când a plecat mama, eu de atunci nu am mai putut să scriu. (...) Mi-am dat seama că totul alunecă într-o durere continuă cu raportare la mama și apoi la unul dintre oamenii foarte importanți din viața mea, soțul celei mai bune prietene ale mele. După ce au murit ei mi-a fost foarte greu.(...) Cu moartea mamei m-am împăcat, dar cu a lui nu. (...) Atunci mi-am dat seama că tot ce scriu se duce într-o zonă de durere și de neputință, și că oamenii nu asta vor să primească de la mine.", a declarat Nuami Dinescu.

Actrița nu are nicio frică și nu vrea să se gândească încă la acel moment în care va părăsi această lume. "Frica de moarte e o chestie la care când ești tânăr nu te gândești, dar apoi, pe măsură ce trece timpul, te mai gândești așa, mai ales că te și întâlnești nas în nas cu ea. (…) Eu nu am nicio frică, nici când avionul bâțâie. (…) Nu mi-e frică de asta pentru că nu mă gândesc niciodată.", a mai declarat Numai Dinescu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest