Numai tată de fată să nu fi! Ce reacție au avut Mircea Baniciu și soția când au aflat că Ana Baniciu se mărită: ”Stăteau foarte stresați!”

 

Cântăreața a dezvăluit la Antena Stars ce atitudine a avut celebrul său tată și soția acestuia când le-a transmis că a fost cerută de soție.

 

Povestea de iubire dintre Ana Baniciu și Edy Kovacs a ajuns la nivelul următor. Afaceristul a cerut-o în căsătorie pe fata lui Mircea Baniciu. Momentul unic din viața artistei s-a petrecut la finalul lui septembrie, în vacanța din Positano, Italia.

 

„Ce sa zic… sunt norocoasa si binecuvantata! Edy a aparut in viata mea in momentul in care chiar nu credeam ca am sa ma marit vreodata si iata… sunt logodita😂Te iubesc, @edykov, iti iubesc familia, toti ai mei te iubesc si iti sunt familie! Tot ce imi doresc acum este fericire, nu doar in momente… fericire constanta, sa radem zilnic impreuna, sa nu uitam sa ne iubim si respectam ,sa crestem impreuna, si sa avem o viata asa cum am visat! Sunt foarte fericita… sincer va zic!♥( imi tremura genunchii ca la asia express)😂, scria la momentul respectiv Ana Baniciu pe Instagram. 

 

Acum, cunoscuta cântăreață a dezvăluit într-un interviu acordat Antena Stars cum au reacționat părinții ei atunci când au primit vestea măritișului: ,,S-au bucurat foarte mult, ne-au făcut urări frumoase. Ei se bucură foarte mult cât timp eu sunt fericită și liniștită. Se simte cumva că sunt mai liniștită, aveam nevoie de asa ceva în viața mea. Ei stăteau foarte stresați, mama este și acum, dar e mai liniștită puțin când știe că sunt cu el”.

 

Ana Baniciu este mult mai atașată de mama sa, întrucât tatăl, celebrul Mircea Baniciu, este mai mereu plecat în concerte. ,,Sunt relații total diferite cu ai mei. Tatăl meu a fost mereu plecat prin țară și prin afară cu anumite concerte și s-a bazat pe mama că o să mă crească asa cum trebuie. Eu cu mama suntem suflete pereche cumva. Este omul căruia nu am ce sa îi reproșez pentru creșterea mea, mi-a oferit totul, de aceea este și grija de a nu dezamăgi. Din respectul pentru ei nu vreau să vorbesc vreodată ceva greșit sau să fac ceva greșit”, a mai spus Ana Baniciu.

 

Atunci când Ana a făcut public anunțul căsătoriei, Mircea Baniciu a spus pentru Fanatik.ro: ”Am primit și eu vestea, mi-a trimis Ana fotografia, dar nu știam că deja a anunțat. Normal, sunt încântat, îmi place de Edy, este un băiat fain. I-am cunoscut și familia, anul acesta, dar am impresia că ne cunoaștem de multă vreme, avem chimie, avem pasiuni comune”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest