Nuntă mare în familia Danielei Crudu: sora Ana și Adrian Neagu s-au căsătorit religios!

 

La nici un an de când au spus Da în fața ofițerului stării civile, cei doi și-au unit destinele și în fața lui Dumnezeu.

 

În septembrie 2021, Ana Crudu și Adrian Neagu se căsătoreau civil în Suedia, acolo unde ea s-a și mutat alături de bărbatul pe care-l consideră sufletul pereche. Nici un an nu a trecut de atunci, iar cei doi au decis să-și unească existențele și în fața divinității. Așa că la început de weekend, de această dată în România, a avut loc și cununia religioasă.

 

Sâmbătă cei doi și-au jurat iubire veșnică în fața lui Dumnezeu, proaspeții miri și invitații lor, mulți la număr, au petrecut într-un cadru de poveste, la marginea piscinei, într-o locație exclusivistă. Ana Crudu a ales să îmbrace pentru ziua cea mare o rochia albă, lungă, cu crăpătură pe picior, în timp ce mirele ei a purtat un costum negru, asortat cu o cămașă albă.

 

Ana și Adrian Neagu au avut parte de un eveniment senzațional,mai ales că invitații au avut parte de recitalul unui lăutar celebru, precum Elis Armeanca. Daniela Crudu a întreținut atmosfera de la nuntă surorii ei alături de tatăl ei și de familie. Au dansat până în zori și nu s-au dezlipit de Ana Crudu până când nu s-a terminat petrecerea.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest