Nuntă mare pentru Ioana Simion și Ilie Năstase: ”Sunt foarte emoționată”

 

Peste doar două săptămâni, mai exact pe 1 iulie, Ioana Simion și Ilie Năstase vor avea mare eveniment în familie, asta deoarece soția fostului tenismen va fi soacră, dar nu orice soacră, ci soacră mare. Ioana Năstase urmează să-și vadă fiul în fața altarului, asta pentru că băiatul ei se căsătorește.

După ce a amânat nunta din cauza pandemiei, acum Teo, fiul Ioanei Simion, urmează să facă în sfârșit pasul cel mare alături de frumoasa sa parteneră cu care are și o fetiță în vârstă de trei ani. Nunta va avea loc într-un restaurant de fițe de la malul mării și sunt așteptați 400 de invitați.

Ioana Simion a povestit că la eveniment vor cânta patru formații, iar cadou pentru fiul ei și soția acestuia îl va aduce pe Adrian Minune.

„Sunt foarte emoționată. Încă de pe acum am acel fior. Băiatul meu cuminte și frumos va fi ginere pe data de 1 iulie. Peste numai două săptămâni și jumătate, iar locația este una de pe plajă, în Mamaia. Sunt așteptate 400 de persoane, dar lista va mai suferi modificări. Va avea patru formații, iar eu i l-am adus cadou pe Adrian Minune, pentru că la un Revelion la munte, după ce l-am admirat pe Adi, i-am spus lui Teo că la nunta lui îl voi aduce ca o surpriză, și iată că ni se va îndeplini și lui, și mie dorința", a spus Ioana Simion pentru Click.ro.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest