O artistă cunoscută din România, în moarte clinică! S-a trezit în timp ce se afla masa de la morgă: „Au început să strige”/ VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

Viața bate filmul! O expresie care se potrivește de minune situației prin care a trecut o artistă cunoscută din România! Interpreta de muzică populară a fost declarată moartă de medici, iar printr-o minune, s-a trezit exact în timp ce se afla pe masa de la morgă!

Anica Ganțu a oferit un interviu exclusiv pentru Antena Stars, în care a vorbit deschis despre cel mai traumatizant episod al vieții sale. Aflată în Siberia pentru a susține un concert, artista s-a confruntat cu stări de rău puternice, fiind nevoită să meargă la spital.

„Eram la eveniment. Mi s-a făcut rău. Am zis că nu mă duc la spital în perioada aia. Noi mergeam in Serbia cu permis de mic trafic. Nu aveai voie să stai mai mult de 6 zile. Până la urmă am ajuns la spital, nu am mai știut de nimeni. Vorbise cineva cu medicul.”, a spus Anica Ganțu.

Odată ce a ajuns pe mâinile cadrelor medicale, interpreta de muzică populară și-a pierdut cunoștința, iar potrivit spuselor celor care au însoțit-o, medicii au declarat-o decedată. Anica Ganțu a mărturisit că în momentul în care s-a trezit pe masa de la morgă a trăit șocul vieții sale, reprezentând un episod traumatizant care o urmărește până în ziua de astăzi.  

„Nu am mai avut ce să fac pentru că... nu am mai știu de mine când am ajuns acolo. Acolo au venit medicii. Au spus că sunt moartă, după ce m-a controlat. Nu știu cât a durat starea în care am fost. 6-7 minute. Nu știu pentru că s-a dus medicul să anunțe poliția. Lor le-au spus să mă ducă la morgă că eram cetățean străin. Când am deschis ochii, eram la morgă. Până să deschid ochii aveam impresia că mă zbat puternic. Ei au început să strige la mine.

M-au internat și am mai rămas 3 zile în spital. Am venit acasă, am continuat tratamentul, dar am fost sub supraveghere o lună de zile. Mi-au spus că e moarte clinică.”, a mai spus, în exclusivitate pentru Antena Stars, Anica Ganțu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest