O nouă echipă și-a câștigat imunitatea la America Express! Anunțul Irinei Fodor: ”Știu că vă interesează în ce ordine ați ajuns”

 

Concurenții au avut parte de o zi plină de provocări pe Drumul Soarelui, iar Irina Fodor a făcut anunțul mult așteptat. De ce au fost pedepsiți Iulia Albu și Mike.

 

Echipele rămase pe Drumul Soarelui au luptat pentru imunitate, doar prima clasată reușind să o obțină. Dacă una dintre echipe a fost în extaz la finalul zilei, alta a fost dărâmată. Iulia Albu și Mike nu au respectat cerințele misiunii, au uitat de hainele din timpul probei, și astfel au ajuns pe ultima treaptă a clasamentului.

 

„Astăzi, nu numai timpul decide. Niște răspunsuri la câteva întrebări pe care trebuie să vi le adresez. Sunt foarte importante, așa că vă rog să fiți foarte, foarte atenți. (...) Știu că vă interesează în ce ordine ați ajuns, știu că vă interesează cine a luat de data aceasta imunitatea, dar avem de lămurit niște lucruri. Iulia și Mike, voi ați ajuns pe penultimul loc la mine, dar din punctul meu de vedere sunteți pe ultimul loc, pentru că nu ați respectat proba”, a mărturisit Irina Fodor, la America Express.

 

Dacă veștile au fost proaste pentru Iulia și Mike, au fost bune, în schimb, pentru Sânziana Negru și Laura Giurcanu, care și-au câștigat imunitatea, dar și o sticlă de șampanie pentru a sărbători. „Pe ultimul loc au venit Ada și Tony, dar acum vor fi pe penultimul loc. Înaintea Iuliei și a lui Mike, au ajuns la mine Romică și Cătălin (n.r. Țociu), Giulia și Vlad puțin înaintea lor, iar prima echipă care a ajuns la mine și a obținut imunitatea acestei etape, a șasea la număr, penultima etapă din Ecuador: Sânziana și Laura Giurcanu”, a mai spus prezentatoarea TV.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest