O nouă lovitură pentru Cristian Boureanu! Instanţa îl obligă să plătească o sumă importantă

 

Veşti proaste pentru Cristian Boureanu. De-a lungul timpului, fostul politician a fost implicat în mai multe scandaluri, care s-au terminat de multe ori în secţia de poliţie. Recent, judecătorii au decis pedeapsa pentru accidentul pe care l-a comis beat, pe plajă.

Veşti proaste pentru Cristian Boureanu. În 2017, omul de afaceri a furat un ATV și a gonit nebunește, aproximativ 30 de secunde, după care s-a răsturnat și a făcut praf vehiculul și a rănit ușor un bărbat. Firma de asigurări a fost obligată să achite aproape 60.000 de lei, apoi l-a dat în judecată pe Boureanu, pentru a recupera banii.

Recent, judecătorii au decis ca fostul politician Cristian Boureanu să achite peste 63.000 de lei, în procesul deschis de firma de asigurări care a plătit despăgubiri.

„Admite in parte cererea de chemare in judecată. Obligă pârâtul sa plateasca reclamantei urmatoarele sume: 60.222,97 lei, reprezentand despagubiri compuse din daune morale, daune materiale, cheltuieli de judecata; contravaloare dobanda legala penalizatoare aplicabila in raporturile civile, calculata de la data scadentei de 26.11.2019 si pana la data platii despagubirii.

Respinge ca neintemeiata cererea privind cheltuielile de executare silita. Obliga paratul sa plateasca reclamantei cheltuielile de judecata constand in taxa judiciara de timbru (2309,46 lei + 562,82 lei). Respinge ca neintemeiata cererea privind cheltuielile de judecata constand in diferenta taxa judiciara de timbru (148,71 lei).

Cu drept de apel in termen de 30 zile de la data comunicarii. Cererea de apel se depune la Judecatoria Sectorului 2 Bucuresti. Pronuntata, astazi, 21.07.2022, prin punerea solutiei la dispozitia partilor prin mijlocirea grefei instantei”, a decis instanța, scrie Spynews.ro.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest