O nouă veste proastă pentru Alex Bodi. Instanţa a decis

 

Alex Bodi e nevoit să fie iar plasat sub control judiciar, asta după ce contestația făcută de DIICOT a fost admisă la Parchet. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu abia ce scăpase săptămâna trecută de această măsură, însă, se pare, că nu pentru mult timp.

La Antena Stars, Radu Marinescu, avocatul lui Alex Bodi a făcut declarații exclusive despre ceea ce s-a întâmplat în urmă cu puțin timp.

”Da, s-a judecat contestația formulată de DIICOT, era o contestație care viza soluția dată de judecătorul de cameră preliminară de la tribunalul Gorj care apreciase că trebuie revocat controlul judiciar față de Alex Bodi și alte persoane care sunt acuzate în dosar. Curtea de Apel Craiova a apreciat că, față de stadiul actual al procedurii și de împrejurarea că dosarul va fi trimis la curtea de apel pentru contestația de cameră preliminară, se justifică în continuare menținerea controlului judiciar. Deci, în estență, a fost admisă contestația DIICOT și se va menține în continuare controlul judiciar”, a spus avocatul lui Alex Bodi la Antena Stars.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest