Oana Lis a vorbit în exclusivitate la Antena Stars, după ce soțul ei a fost operat de urgență la inimă: „Toți telespectatorii să se roage pentru noi!”

 

Viorel Lis a suferit un infarct, a fost operat de urgență. Soția sa a dat ultimele detalii despre starea în care se află partenerul său într-o intervenție la Antena Stars.

 

Formează unul dintre cele mai longevive și totodată nonconformiste cupluri din showbiz-ul românesc. Totuși, din cauza vârstei fostului primar, nu totul este ok în ultima perioadă. Iar ultima veste a picat ca un trăznet: Viorel Lis a suferit un infarct și a fost operat de urgență la un spital din Capitală. Acum, fostul edil se află la terapie intensivă. Oana Lis a povestit la Antena Stars prin ce a trecut în ultima vreme cu partenerul său.

 

”De câteva zile, Viorel nu se simțea bine, pe fondul tuturor bolilor lui. Acum na, de la bal, la spital, așa este la noi. În această săptămână, trebuia să mergă la cardiolog, a tot amânat pentru că îi trecea cu medicamentație durerea, însă, de dimineață, s-a trezit înaintea mea și m-a strigat. A fost o durere insuportabilă în piept, care se lasă pe mâna stângă, transpirație... și atunci am știut! Se numește într-un fel, mi-a spus doctora, dar nu știu să spun, este un fel de preinfarct, care se transformă în infarct, dacă nu ajungea la timp la spital. Deja i-au pus stent la inimă, de dimineață”, a declarat Oana Lis, în exclusivitate la Antena Stars.

 

În aceste momente, Viorel Lis este internat la secția de Terapie Intensivă. Este conștient, a fost operat și i s-a montat deja un stent. Oana Lis i-a îndemnat pe toți cei care îi admiră să se roage pentru soțul ei, mai ales în aceste momente extrem de grele. Starea de sănătate a lui Viorel Lis este stabilă.

 

”Eu nu am putut intra, însă mi s-a comunicat că, deja, i s-a pus stent și acum este la terapie intensivă. Este speriat, durere, însă era conștient, acum să sperăm că totul evoluează ok. Îi rog pe toți telespectatorii să se roage pentru noi și în momentele astea, pentru că de fiecare dată oamenii au fost alături de noi și energia asta bună contează. Salvarea a venit repede, intervenția s-a făcut foarte repede, chiar dacă este duminică, eram foarte speriată. Până am ajuns eu cu mașină la spital, îi pusese deja stent. În operațiile astea și la vârsta aceasta, depinde cum evoluează de la o oră la alta. Important este să se facă bine”, a adăugat Oana Lis.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest