Oana Lis, despre lupta cu cancerul de piele: "Trăim într-o cultură de ambalaj care disprețuiește conținutul"

 

Oana Lis a transmis un mesaj emoționant după ce a fost diagnosticată cu o formă de cancer de piele și a suferit o intervenție chirurgicală.

 

Soția lui Viorel Lis a făcut public un mesaj pe rețelele de socializare în care își exprimă dorința de a nu se mai lăsa afectată de ceea ce spun oamenii despre ea și de a nu mai avea așteptări de la nimeni. Mesajul postat de Oana Lis conține o citare din Anthony Hopkins, în care actorul vorbește despre importanța de a accepta lucrurile așa cum sunt și de a nu mai pune accentul pe lucruri superficiale, precum aspectul fizic. Oana Lis concluzionează mesajul său prin a sublinia că există un copil în noi toți și că, deși îmbătrânim, ar trebui să ne păstrăm curiozitatea și bucuria de viață, astfel încât să ne putem uita la noi înșine cu mândrie și satisfacție.

Nu e treaba mea ce spun oamenii despre mine. Eu sunt ceea ce sunt și fac ceea ce fac. Nu aștept nimic și accept totul. Și asta face viața mai ușoară. Trăim într-o lume în care funerariile sunt mai importante ca decedatul, căsătoria e mai importantă ca iubirea, aspectul e mai important decât sufletul. Trăim într-o cultură de ambalaj care disprețuiește conținutul. Pe măsură ce îmbătrânești, realizezi că vrei doar să plângi. Nici măcar din cauza durerii sau a doliului, ci din cauza măreției vieții. Cred că există un copil în noi toți. Eu unul am poza copilăriei în telefon. Sunt un băiețel care se plimbă pe plajă... Mă uit la el și spun: Am reușit, copile! , a scris Oana Lis pe rețelele de socializare.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest