Oana Lis nu s-a mai putut abține: „Vă interesează viața mea sexuală, nu ce pun pe masă!”

 

Vedeta a strâns multă frustrare în ultimele două decenii și a izbucnit pe rețelele de socializare.

 

Oana Lis s-a săturat de comentarii răutăcioase la adresa ei și a soțului, Viorel Lis, 77 de ani. Pusă la zid, „bălăcărită”, potrivit propriilor spuse, pe rețelele de socializare, blondina a arătat că este mai decisă ca niciodată să ia situația în propriile mâini și să pună capăt acestui val de dușmănie care s-a revărsat la adresa ei în ultimii ani, de când este soția fostului edil, între cei doi existând o diferență de 35 de ani.

 

Așadar, Oana Lis, chiar dacă și-a asumat rolul de persoană publică, nu mai vrea ă accepte imixiunile celor de pe internet în viața sa privată. Ea consideră că atenția „prietenilor virtuali” este canalizată doar spre anumite aspecte ale vieții ei și susține că multe lucruri „inventate” cu privire la persoana ei au ajuns în spațiul public. Vedeta nu înțelege diferența de comportament a amicilor virtuali în comparație cu lumea din viața reală, care o tratează cu un mare respect.

 

„De vreo 20 ani sunt obișnuită să mă jigniți, sa mă balacariti, sa mă comentați, sa radeti de mine si nu cu mine...sa încercați să mă devalorizati, sa-mi scoateți in evidenta doar defectele si sa-mi ignorați calitățile, sa aud lucruri inventate despre mine, sa imi vreți răul, sa va intereseze viata mea sexuala dar nu si ce pun pe masă sau simt, sa vorbiti urât și sa-mi doriți răul mie si soțului meu . Vorbesc de mediul online. Ca in real-life lumea imi vorbește cu dvs, cand intru undeva in general bărbații se opresc si imi tin ușa etc”, a scris Oana Lis pe Facebook.

 

Oana Lis i-a pus la zis, la rândul ei, pe toți cei care au jignit-o, mai ales în situația în care ea nu a avut o astfel de atitudine vis-à-vis de ei. Mândră de originile sale, ea apreciază că ceea ce dorești unei persoane se întoarce înzecit contra ta. Așadar, Oana Lis a continuat astfel tirade pe facebook: „Ma sochez dacă citesc comentariile la vreun articol despre noi, ma minuneaza răutatea virulentă a unora. Deci, Eu nu v-am jignit pe niciunul si nici nu o sa o fac niciodată. Și cu asta am spus tot. Eu am caracter de țărancă adevărată care a fost învățată să respecte și să iubească oamenii . Pentru ca stiu ca ce-i dorești altuia ... cu gândul, cu fapta, cu vorba...ti se întoarce tie inzecit nici nu raspund cu aceeasi monedă cu care sunt tratată . Așa o să li se întoarca si celor ce vorbesc de rau . Eu v-am zâmbit mereu si o sa va zâmbesc. Cam atât pentru azi!!!”


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest