Oana Lis şi-a iertat tatăl. În copilărie, ea a fost abuzată de părintele ei: "Pentru toate eu..."

 

 

Dacă astăzi o vedem cu zâmbetul pe buze, Oana Lis ascunde de fapt în spatele ei o mare tristețe. La vârsta de 4 ani vedeta a rămas fără mamă, iar aceasta a fost nevoită să crească cu tatăl ei, care a supus-o la numeroase agresiuni.

După mult timp în care nu a vorbit despre ce s-a întâmplat, vedeta a explicat în interviuri că a fost violată de către părintele său, a îndurat numeroase bătăi și umilințe din partea bărbatului și niciodată nu a vrut să-l iarte pentru tot ceea ce a făcut.

Ieri, de ziua numelui părintelui ei, Oana Lis și-a amintit de tatăl său, care se numea Petre. Soția lui Viorel Lis susține că abia acum, după 30 de ani, a reușit să-și ierte în totalitate tatăl pentru tot chinul pe care l-a trăit din cauza lui.

„Azi, de zi sfânta, pentru că pe taică-meu îl chema Petre , fără să vreau, inevitabil tot auzind asta și văzând scris, m-am gândit la el. Petrică. Pff Pentru tot ce ne-a făcut, bătăile pe care i le aplică mamei și mie, batjocură mea, faptul că a vândut casă când a murit mama și ne-a lăsat orfani și minori și fără casă pe mine și fratele meu, el având doar 4 ani atunci și m-am trezit cu el de mâna la București la mătușa mea etc, muuulte...pentru toate astea ani de zile l-am urât, detestat pe el, pe tot ce ținea de el, de unde era el, numele lui. Never ever nu am vorbit măcar cu un vreun bărbat numit Petre, nu-i puteam pronunța numele de atâta durere și frustrare adunată . Chiar am aflat pe Fb că am un frate un pic mai mare decât mine din partea lui pe care îl cheamă la fel și am refuzat să comunic cu el, nu l-am văzut niciodată, din aceste cauze care nu țin de el, de fapt . Ca-n filme...surprize, surprize....”, a povestit Oana Lis pe rețelele de socializare.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest