Oana Lis, ultimele detalii despre starea lui Viorel: „Stă cu oxigen la salon!”

 

Starea de sănătate a lui Viorel Lis nu s-a ameliorat deloc, la patru zile distanță de când a fost depistat cu coronavirus. Soția sa a dat toate detaliile la Antena Stars.

 

Oana și Viorel Lis sunt internați în spital, în același salon, cu coronavirus.  Oana Lis a a dat ultimel edetalii în direct la Antena Stars despre starea de sănătate a soțului ei, după ce amândoi au fost internați, fiind pozitivi cu Covid-19. Veștile nu sunt tocmai bune potrivit soției, deoarece din cauza bătrâneții, Viorel se confruntă cu numeroasele probleme de sănătate pe care le avea și le ținea sub tratament s-au agravat acum. Oana Lis nu a ezitat și a mărturisit că prezintă riscuri mult mai mari decât ea, asta mai ales după ce i-a crescut foarte mult diabetul

 

Oana Lis a spus că sunt internați în același salon, tocmai pentru a-l ajuta pe Viorel Lis să se deplaseze deoarece are o problemă la picioare, iar mersul îi este îngreunat semnificativ și nu poate să se descurce de unul singur. Soția fostului edil al Capitalei speră din tot sufletul ca această perioadă în care sunt greu încercați să treacă cât mai repede și să se întoarcă înapoi la ei acasă.

 

"Viorel are mai multe riscuri, i-a crescut diabetul, mai multe. Stă cu oxigen la salon, suntem împreună în același salon pentru ca eu am si grija cu el deoarece are probleme cu picioarele. Cum am zis, important e ca am descoperit la timp. Dacă eram bine nu veneam la spital. El s-a internat primul, la început nu erau locuri pentru mine.", a declarat Oana Lis în direct la Antena Stars

 

Cu două zile înainte, Viorel Lis declarase de pe patul de spital pentru AntenaStars:

”Sunt terminat la plămâni. Nu pot să vorbesc, nu-mi dau voie, domnișoarele asistente spun că obosesc că nu mi-e bine. Nu e cu mine (n.r Oana). Ea nu e internată. Face tratament de acasă, trebuie să vină să facă niște injecții”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest