Oana Radu, control medical de urgență la Paris! „M-am lăsat și de fumat!”

 

Cântăreața se confruntă cu probleme grave de patru ani, ce ar putea avea repercusiuni asupra carierei artistice. Oana Radu caută soluția salvatoare în capitala Franței.

 

Vocea Oanei Radu a impresionat România, dar există riscul ca artista să nu mai performeze. Aceasta pentru că se confruntă cu o serie de probleme tocmai la corzile vocale, cele care au făcut-o cunoscută. Artista a mărturisit pe Instastory că de mai mulți ani are o problemă de sănătate care îi afectează vocea și nu știe ce se întâmplă. Cântăreața a ajuns la Paris, acolo unde va merge la un specialist francez în vederea acestei probleme.

 

”Am venit la Paris la un doctor foarte, foarte bun, care sper să mă ajute să descoper care este motivul răgușelilor mele pentru că eu nu am nimic la corzile vocale, gâtul meu nu are nimic și cu toatea astea eu nu îmi pot folosi vocea. Răgușesc foarte tare, îmi pierd vocea foarte tare și trebuie să aflăm de unde vine chestia asta”, a spus ea pe Instagram.

 

Artista a adăugat: ”De vreo patru ani durează fenomenul, aveam momente în care mă simțeam super bine, momente în care mă simțeam ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic, m-am lăsat și de fumat, dar în perioada aia eram și mai răgușită și în general nu fac chestii care să îmi dăuneze: nu mănânc biscuiței, sărățele și alte chestii care să mă irite, nu beau foarte rece, nu beau foarte acidulat. Sper să vină cu o soluție și să-mi zică ceva, că nu mai pot”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest